Anouk Helderman-Zwartjes

Eigenaresse van I4Hair

Ik zal mij eerst aan U voorstellen, zodat U weet wie ik ben en wat ik kan. Ik heb al vele jaren ervaring in het kappersvak. Ik heb altijd in een haarstudio gewerkt alwaar ik veel ervaring heb opgedaan. Op dit moment werk ik nog steeds in mijn ambulante (thuis) kapsterzaak. Ik knip mannen, vrouwen en kinderen. De resterende uren ben ik onderweg om mij bezig te houden met het kappersvak (en kinderen).Ik ben zelf een perfectionist en door de jaren heen heb ik mijzelf, door mij continu te ontwikkelen en te scholen, opgewerkt tot een topkapster. Mijn klantenkring bestaat dan ook uit dames, heren en kinderen. Door het nauwlettend volgen van de trends en ontwikkelingen op het kappersgebied alsmede het volgen van scholing blijf ik dan “up to date”.
Het knippen doe ik ook bij de mensen thuis in Almere. Dat doe ik niet overdag maar ook in de avonduren. Ik probeer tegemoet te komen aan uw wensen.
.

Mijn eigenschappen

Ik ben heel sociaal en kan mij goed inleven in de behoeftes van de klant. Ben een professional in mijn vak. Ben daarnaast creatief en vooral klantgericht. Daarnaast werk ik heel efficiënt en heb een groot verantwoordelijkheids gevoel ten opzichte van de klant en mijn (kap)werk. Ik ben een gediplomeerde kapster. Ik heb diverse diploma’s o.a. voor het zetten van “Hairextensions” (Balmain). “Hairextensions” zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit deze tijd. Hairextensions kunnen gebruikt worden voor kleureffecten, meer volume in dun haar en het verlengen van haar. De extensions zijn ook in allerlei kleuren verkrijgbaar.

 

Bijzonderheden

Leeftijd: 33

Sterrenbeeld: Tweelingen

Opleiding: Kappersschool

Ervaring: 15 jaar als (thuis)kapster

Stijl: Modern, klassiek, eigenlijk all-round